viernes, 25 de noviembre de 2016

Gràcies de nou...


Gràcies de nou per tot el que m’has ensenyat i per deixar-me observar aquests racons de la naturalesa. Torno a casa feliç i ple d’experiències però sobretot afortunat de saber que tinc un munt d’amics per tot el continent. Gràcies a vosaltres per aquell got d’aigua, per compartir sense conèixe’m km a la carretera, per obrir-me la porta de casa vostra o per regalar-me aquell somriure des de la finestra.
Gràcies Llationamèrica per cuidar-me i abraçar-me com ho has fet, fins aviat!!

Gracias de nuevo por todo lo que me has enseñado y por dejarme observar estos rincones de la naturaleza. Vuelvo a casa feliz i lleno de experiencias pero sobretodo afortunado de saber que tengo amigos por todo el continente. Gracias a vosotros por ese vaso de agua, por compartir km en la carretera, por abrirme la puerta de vuestra casa o por regalarme esa sonrisa des de la ventana.
Gracias Lationamérica por cuidarme tanto y abrazarme como lo has hecho, hasta pronto!!

Obrigado de novo por todo o que me ensinou e por me deixar observar estes rincões da natureza. Volto a casa feliz i cheio de experiências mas sobretudo afortunado de saber que tenho amigos por todo o continente. Graças a vocês por esse copo de água, por compartilhar km na estrada, por abrir me a porta de sua casa ou por presentear-me esse sorriso dês da janela.
Obrigado Lationamérica por cuidar-me tanto e abraçar-me como vc fiz, até mais!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada